piątek, 1 sierpnia 2014

Jadłospis diety orientalnej 1DZIEŃ - PRZYKŁADOWY.


Śniadanie 142 kcal
Sok marchwiowo - jabłkowo - pomarańczowy (200 ml - niskosłodzony), gruszka.
II śniadanie 20 kcal
Sok pomidorowy (200 ml), seler naciowy (150 g).
 
Obiad 616 kcal
Filet z dorsza w jarzynach zapiekany w folii (450 g), wino białe półwytrawne (120 ml).
Podwieczorek 307 kcal
Sałatka z garści rodzynek (20 g), orzechów włoskich (30 g), banana.
Kolacja 247 kcal
Warzywne risotto doprawione chili, imbirem, pieprzem i solą do smaku. Składniki risotta: kalafior (150 g), cebulka dymka (50 g), ryż (100 g), olej słonecznikowy (5 ml).




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz